en härlig vecka

Då satt man här vid datorn igen. Jag känner inte för att skriva så mycket idag, men jag skriver lite grann iallfall. Har nyss eller för ett tag sedan kommit hem från ötå.
På Söndag tog jag bussen till överkalix där mickes mamma väntade på mig som sedan skulle ta mig vidare hem till dem :P Ingen micke var hemma då jag anlände, men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge, som man brukar säga! På kvällen kom han hem och hans familj åkte till ylläs.

Vi kollade beck och myste framför tvn tills vi somna. Dagen där på bestämde vi oss för att göra ett nytt försök att ta oss till min stuga med skotern och grilla korv. Sist vi skulle göra det så skar hela skotern ihop och det blev ingenting alls av det. Micke säger att alltid då jag är med så händer någonting, och när han är själv fungerar allt som det ska.  otroligt nog, så är det faktiskt nästan jämt så.. meeen det är väl "resultatet av vinet" :D gissar jag.

Det har varit en bra och trevlig vecka i lilla ötå :P

Imorgon fyller pappa 50 år!
och i övermorgon börjar jag jobba igen :)


tjolahopp tjolahejs


helt plötsligt bara

När allt var så himla bra och jag känner mig så glad att vara ledig två veckor och kunna både fa ut till helgen och sedan åka till micke på söndag och vara där tills han åker till åsarna och tävlar, så får jag ett brev om en obligatoriskt utbildningsmässa på tisdag......  Blir så arg att det alltid ska komma upp något då man har planerat lääänge innan hur och vad man ska göra!

Nu ska jag lyssna musik som får mig på bra humör igen!




Förresten, Elofsson vann mästarnas mästare! riktigt kul! :)

bye bye

en skön söndags kväll

Nu sitter jag här och skriver igen. Lyssnar musik som alltid, och skriver lite på msn :)
Nu när jag är ledig imorgon så är det är skönt att jag kan sitta uppe så länge tills jag blir så trött att jag inte orkar sitta nåmer.  Men imorgon måste jag titta på klockan igen.. jag brukar tänka, senast 10 ska jag gå och lägga mig. Då är jag inte så trött när jag ska jobba :P

Just nu lyssnar jag på g-unit lay you down.
Första gången jag hörde den så tyckte jag att den var skit dålig. Men nu har jag hört den några gånger och börjar tycka att den är rätt bra ändå :P


Idag har jag jobbat från 9 - 18. Sedan gick jag direkt och träna styrke, sen hem och åt. Och nu sitter jag bara här och slappar :)

Jag har inte så mycket att skriva har jag märkt nu de sista gångerna jag har skrivit. Därför har det inte blivit så många gånger i veckan jag har skrivit något heller. Men om 48 dagar kommer jag ha massor att skriva :P så då kan du hålla utkik mer.

nu ska jag hämta något att äta.

bye bye

det känns bra

Ja, Det känns bra inom mig just nu. Jag har nyss varit och tränat med Sofie och nu lyssnar jag låten jag nöter mest just nu. Akon - Keep You Much Longer. Den får mig att känna mig glad och pigg på att göra saker. Ska ta tag i allt jag har tänkt göra länge nu. Bland annat gå till studie och yrkesvägledaren och få lite råd och tips.

Låten får även mig att tänka på Sara, jag saknar henne så himla mycket. Jag får både glädje och sorge tårar i ögonen när jag lyssnar på den. Men tänker jag för mycket blir det mest jobbigt. Därför är det skönt att bara lyssna på den en eller två gånger och få släppa ut alla tankar och känslor.
"Wish I could Keep You Much Longer
I know You gotta Go cuz you got things to do
Wish I could Keep You Much Longer
Now You to Busy for Me Girl like I was To You

Wish I could Stop By
And Maybe Say "Hi"
Wish I could jus Stop By
And Lay By Your Side"


En härlig låt det där...

Nu kom pappa hem och väntar på att jag ska följa med och handla lite mat :) Han och mamma åker till stugan idag. Skönt, samtidigt som det blir jobbigt för då måste jag ju bland annat laga mat själv :P  men det ska nog funka de med ;P

nu duscha sen handla sen äta.
bye bye

städa, shoppa och en albino :)

Bara en dag kvar att städa. Vi gör inte så mycket när vi väl jobbar, så dagarna är väldigt trötta, jobbgia och går väldigt sakta! Det ska bli skönt nu när det blir helg, inte för att jag vet vad jag ska göra eller sysselsätta mig med. Men det kommer nog bli skönt iallfall :P

Igår skjutsade jag mamma till frisören och sedan hämtade jag Elin från fritids. Vi åkte till Gällivare för att shoppa lite, och Elin hittade sig ett par fina jeans. Fattiglapp som jag är, så fick jag bara titta på medans hon kollade ut och provade kläder.
Efter shopping turen blev det en semla + hallonsoda till Elin och en konstig grej + festis till mig, på vetehatten. Senare blev Elin så himla sugen på en glass så hon var bara tvungen att köpa en :P  När vi hade mumsat i oss allt gick vi till frisören för att titta om moster ninni/mamma var klar, och det var hon.  Där såg vi även något som vi aldrig tidigare har sett. Som jag inte tror att många här i världen faktiskt har sett. Vi såg en liten pojke som var albino. Han var jätte söt med kritvitt hår, röda ögon och vit hud. Lite läskigt när man tänker på att han hade röda ögon och var hel vit överallt, men ändå inte för att han var så söt. :P

Efter att vi hade hämtat upp mamma körde vi hem Elin och jag och mamma åkte hem och väntade på pappa som hade börjat dela ut kometen. (samhällsinformations tidningen) för er som inte vet vad kometen är. Vi åt och sedan körde vi tillbaka till Gällivare och delade ut resten. Totalt delade vi ut 600 tidningar. Det kan jag säga tar på en massa muskler i kroppen, speciellt benen och ländryggen (om man inte är lat och tar hissen i alla lägenheter). Men jag var flitig och sprang konstant.. Både in i huset, upp för alla dessa lååånga jobbiga trappor, sprang ner igen, hämtade mer tidningar, sprang över till nästa ingång, och om igen. upp för trapporna, ner och ut :P  Känner mig nöjd och stolt över mig själv att jag inte blev lat och tog hissarna. Jag var riktigt sugen på det i slutet, just innan vi blev klar. Men jag pressade mig själv och tänkte "fasiken heller, nu ska jag bevisa för mig själv att jag kan slutöfra mitt mål och inte ge upp!" Så det blev ett lyckat "resultat. Av vinet". :P

Nu ska jag klä på mig träningskläderna och kila iväg till gymmet. Har verkligen kommit igång nu. På RIKTIGT! :) så nu är det bara fortsätta i den stilen.

bye bye


RSS 2.0