Resfeber?

Ja jag vet inte. Jag känner mig väldigt yr just nu, vet inte om det beror på att jag ev. har resfeber eller om jag bara har lågt blodtryck.
Jag har just packat klart ALLT, och det känns skönt! Imorgon åker jag till Micke och firar valborg med hans släkt och vänner. Därefter väntar vi bara. Kan tänka mig att hela fredagen kommer bli väldigt långdragen, man vill bara att det ska bli tidig lördags morgon så vi kan åka iväg :)  Känner mig riktigt sugen på den här resan nu!!! =)



Något som jag har kommit på för länge sen är att det är väldigt irriterande när man ringer till någon som inte har tid att prata just då utan säger "jag ringer sen"  och sen ringer dem aldrig.

nu ska jag kolla tv
tjingeling :)

16 dagar kvar

Jag och Micke åker till Dubai 2 Maj :)  om bara 16 dagar :) längtar som en tok. Att få uppleva någon nytt, som man aldrig förr har upplevt. Att få se alla dessa byggnader som ser ut som riktiga konstverk. Tänk er att bo på ett hotell som snurrar runt. Ena morgonen då du vaknar kan du ha havsutsikt och på kvällen kanske du har utsikt över staden. Det skulle vara häftigt att bo där. Men det är LITE för dyrt för min ekonomi. Kostar enbart 10.000 kr per person EN natt. 
För att gå in dit och kika hur det ser ut får man betala 300kr per person, men då får du ju också ett litet smakprov på maten på köpet. :P

Ne vi ska bo på ett lite billigare ställe, och säkert roligare ställe. Hos en familj i Abu Dhabi, huvudstaden i förenade arab emiraten (ligger ca 5 mil från Dubai). Ska bli en spännande upplevelse även det. Se hur ett arabiskt hem ser ut. Med inslag av Finland ;P Är säkert inte så jätte stor skillnad jämfört Svergies hem. Men man vet ju aldrig, ska bli spännande iallfall :)
Jag och Micke kommer att skriva här i bloggen nästan varje dag. Så är ni nyfikna så kan ni följa våran lilla 2 veckors resa här, med bilder osv :)
Här nedan ser ni en karta på vart Dubai och Abu Dhabi ligger. Grannland med Iran, och inte så långt ifrån Indien. Halvägs till Thailand är det också.



Nu ska jag gå ner till Konsum och handla lite frukt och sedan gör mig en liten fruktsallad.
Bye bye

RSS 2.0