=)

Idag har jag mest vart hemma, men tog även en promenad med mamma innan det blev mörkt.

Nu sitter jag här vid datorn och försökte nyss fixa med photoshop igen, men jag gav upp lika fort. Så nu ska jag gå och ta nån macka och sen kolla tv. 

bye bye =)
 


idag

är en tyst dag

harrys

Jag kom just precis hem från Harrys. Vi for dit kring halv 10 för att vara säkra på att få komma in och för att slippa stå i kö. Vi trodde att det inte skulle vara en kotte där, men det var faktiskt rejält med folk redan då. =P Hörde att dem hade sålt över 500 förköps biljetter... det märktes verkligen!

Nu ska jag gå och äta lite sen ska jag sova så jag inte sover bort hela dan imorgon. och så att jag orkar upp rätt så tidigt iallafall.

Godnatt :)

Jul

Hej!
Mitt första blogginlägg (någonsin) blir på julafton.
Jag tror inte att jag kommer att skriva något varje dag, men iallafall lite då och då :)

Jag har haft en väldigt lugn och skön dag idag. Inget stress som det alltid brukar vara på julen, för att jag jämt är så seg på morgonen. Har fått fina och bra julklappar, god mat och trevligt sällskap :) har även fått träffa tomten :D

Just nu försöker jag förstå mig på photoshop, men det går väldigt trögt. Sanna förklarade igår det mesta jag behöver kunna och jag skrev till och med upp allt, men det fungerar ändå inte. Sanna hjääälp mig, är i nöööd! ;P
Nu ska jag FÖRSÖKA göra iallafall något med ett foto. Om någon har tips och råd får ni gärna skriva det till mig ¿

bye bye

RSS 2.0