21 år

Idag fyller min snygging år!  Grattis :)



Jag skulle göra en tårta till dig idag, som även jag tål. Men det gick inte :,(  grädden smakar för det första väldigt väldigt dåligt! och vaniljsåsen som skulle bli vanilj kräm, så man kan sätta den i tårtan, blev inge tjockare alls. Den var som vatten och smakade även den inget vidare! ´

Vad ska jag nu hitta på?

mästarnas mästare 20.00 varje tisdag

JAAAAA! :D  Elofsson fick stanna. Jag tänkte för mig själv "om Per åker då blir jag både sur, besviken, förbannad och ledsen!!"  men samtidigt så tycker jag att Wassberg borde ha fått stanna, men Per är yngre och fräschare och klarar fler tävlingar och därför tycker jag att han minst ska vara bland de 3 sista. 
Nattduellen mellan Elofsson och Wassberg var väldigt spännande och otroligt svettig :P Jag spännde hela kroppen och vågade knappt titta eller andas. Jag tänkte även "om jag tittar nu så kanske jag bringar otur för Per, men tittar jag inte så ger jag ingen positiv och bra energi...      ...såå..   jag tittar med halvt öppna och kisande ögon. på HEL spänn!  det enda som sedan rullade i mina tankar var "men lossna då, så han får ta tag i den! jag orkar inte vänta, jag får ont i hela kroppen av det här.    och så hände det mest fantastiska.   Elofsson TOG DEN! :D 

haha jag känner mig som världens tävlings/sport freak. Känslorna som kommer då man verkligen VILL vinna eller verkligen vill någonting, det kom upp nu.  :P

Ni som inte vet vad mästarnas mästare är, så är det ett väldigt bra och spännande "tävlings-program" som utspelar sig i Spanien. Programmet handlar om föredetta väldigt framgångsrika idrottare från olika sporter som gör upp mellan varandra. Man tävlar i flera olika områden där både fysik, taktik, psyke och en massa andra egenskaper testas. Den som ligger sist efter tävlingarna hamnar automatiskt i något som kallas för "nattduellen", dit den personen även får ta med sig valfri medtävlande. De ska då fånga ett svärd som kan falla vilken tidpunkt som helst under natten. Det kan ta allt från 1 sekund till flera timmar. Den som lyckas fånga svärdet först får stanna kvar i tävlingen. Den andra personen får åka hem direkt. För varje avsnitt får man se en filmsekvens som handlar om någon av idrottslegendernas (de som deltar i programmet) karriär från början till slutet. Alla lyckliga stunder, men även de mindre lyckliga. 
Väldigt intressant måste jag säga!

 
Elofsson och Wassberg

                                                                                      
Nu är jag helt slut efter allt skrivande, tänkande och all spänning. Så nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok.

bye bye

jopps

Sitter just nu och tittar på lite farbror frej klipp, och trött som jag är så sitter jag och skrattar till nästan alla klipp :P
Farbror Frej!


.
.
.
.fick du något smile på läpparna bettan? :D


Nu ska jag kolla familjen annorlunda, sedan ska jag duscha och senare ska jag sova!
godnatt bye bye =)

22/2-09

Nu känner jag mig duktig igen, jag har kommit igång med träningen och ska banne mig fortsätta såhär också! =)
Kom precis hem från ett styrke pass och det kändes skönt och roligt att träna idag. Är ännu så otränad så jag får träningsvärk för minsta lilla jag gör. I och försig så hade jag träningsvärk redan innan jag gick och träna, men vad alla säger så ska värken försvinna då jag tränar. Jag vet inte ritkigt om jag tycker att det stämmer. Det känns just nu ännu ondare och känner mig helt orkeslös, som att jag inte har några muskler alls i hela kroppen.... skum känsla! Kanske känns bättre om ett tag :)


Jag har försökt göra en ny header till bloggen i photoshop, men det funkar fasiken inte! ps gör inte som jag vill! :(
Igår hittade jag några bra bloggare som skriver om iprencip allt som handlar om en blogg. Hur man gör då man ska byta bakgrund och hur man byter headern och en MASSA bra tips :) ska bara försöka förstå mig på hur dem menar att man ska göra :D Önskar att jag var lika duktig som dem!

Nu ska jag försöka mig på ps igen.
Bye bye




=?)

Då var en vecka till avklarad. Har städat hela veckan, Jobbigt att kliva upp så tidigt och tungt för högra armen när jag bara använder den. Har försökt använda vänstra armen men det går fasiken inte. Allt damm blir bara kvar på golvet då.  
Nu ska det blir skönt att få sova ut imorgon bitti. Sova hur länge jag villllll. =)

Just nu sitter jag och väntar på att en tjej från nex resebyrå ska ringa, ska fråga lite vad man har för försökringar när man bokar en resa via dem osv. Jag och micke ska utomlands i två veckor, i början av maj :D längtar så otroligt mycket!

Hojja vad jag är trött.
Nu ska jag läsa lite sagan om isfolket och senare ska jag laga mat. Fläskfilé blir det idag.

bye bye


ett tag sedan

Ojj det var ett tag sedan jag skrev här sist. Men som jag skrev i mitt allra första inlägg tror jag det var, så kommer jag nog inte skriva så ofta men lite då och då. Ett tag var jag ganska flitig och skrev nästan varje dag, men sedan har det börja "spåra" mer och mer :P Så nu är det som dags igen tycker jag.

Vad har hänt sedan sist jag skrev... hmm,  en hel del tror jag. eller vet jag rättare sagt. Det gäller bara att komma på allt.
Jag har nog mest bara varit hemma och sökt jobb för fulla muggar, hälsat på Sofie ibland och inte tränat så mycket som jag också skrev (bland mina första inlägg) att jag skulle ta tag i..
Har jobbat förra veckan och fick även denna vecka jobb också, som "städtant" inte världens roligaste jobb, men det funkar. :)  Sedan har jag varit hemma hos micke i helgen. Hoppas du kommer hit senast den 27de :P :)

Idag har jag jobbat sedan åkt hem och kollat lite på tv, vilat ett tag, ätit lunch och sedan åkte jag ner till sporthallen och bowla lite med cissi, ida o johanna. och ni kan ju gissa vem som var bäst... behöver inte nämna något namn ;D

just nu ska jag gå och äta middag och prata med mor min =)

bye bye

idag

Idag har jag tagit ett nytt passfoto och sedan har jag bara varit hemma hela dagen. Har pysslat lite med cernitleran.
Jag har inte så mycket att skriva om känner jag. Eller jag orkar inte tänka just nu. Jag ska nog gå och borsta tänderna och sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag somnar.  


thoughts

Nu känner jag en tomhet inom mig. Det är mycket som spökar just nu, men tids nog går det också över.
Jag skickar goda tankar till alla mina nära och kära. Ni betyder oändigt mycket för mig.
 
.. snart är det alla hjärtans dag (L) :) 
och inte så många dagar efter det så fyller min micke år, 21 år ;P

Idag har jag vaknat, ätit frukost och läst tidningen, sedan har jag suttit i telefonen och babbla om släktforskning. Jag ska imorgon och forska vidare :)   Vid två tiden körde jag till gve för att köpa lite cernitliera. Blev 8 st för 153 kr, inte så jätte jätte dyrt ändå, men ändå inte billigt.  Så körde jag hem igen och börja pyssla fram en gris, 5 st rosor och en namnskylt :P och dem blev ganska bra, är nöjd iallfall.  Därefter har jag suttit vid datorn en stund, sedan gick jag på kupan och körde lite styrke. Och nu sitter jag bara här, är trött och hänging. Väntar på att micke ska komma tillbaks till msn så jag kan prata med honom lite. Sedan ska jag soooova,  och jag ska sova länge!

godnatt bye bye

RSS 2.0