2 dagar kvar innan vi oker hem

Hej igen.
lagger nu forst in bilder fron voran fiskekvall.
  


I Tisdags var vi po okensafari som sagt, och bilresan dit var det laskigaste jag nogonsin varit med om. (iallfall do vi kom ut i sanden) Men samtgidigt den roligaste bilresan. Jag trodde vi skulle do den dagen. :P  Om ni tanker er stora hoga berg som lutar at alla holl och kanter. "Klippvaggar" av sand upp och ner. Chaufforen var fron Pakistan och korde som en galning. Ned for varje sandberg korde han med bredstall i fullfart, och bilen lutade so det kandes att den skulle valta. Efter ca 45 minuter stannade vi po ett hogt sandberg for att fotografera den enorma utsikten och den roda sanden som brande under fotterna.
Foraren sa att man behover ett speciellt korkort for okenkorning for att det ar so farligt. Det hade skett 2 dodsolyckor, men po hur lange det vet jag inte.  
Innan vi gav oss ut i sanden tomde de luft ur dacken for att bilen inte skulle fastna. Micke sager att vi okte i en Toyota Landcruiser som enligt foraren ar den basta bilen for okenkorning. Det ar ett under att bilen holl hela resan, so som han plagade den! 
Darefter korde vi till ett lager de hade gjort iordning mitt ute i oknen. Dar red vi Kamel, at enligt micke underbar grillbuffe och enligt mig en stark och lite mindre god buffe :P. Dar kunde man gora henna tatueringar, prova po att roka vattenpipa osv. Nar vi satt och at fick vi se magdansshow. Det var en riktigt mysig stammning, specillt do det blev morkt.




I Onsags var vi forst po stranden, sedan tog vi en taxi till Mall of the Emitates (det nast storsta shoppingcentret). Dar spenderade vi nogra timmar innan vi tog en till taxi till Dubai Marina, som ar en smobots hamn med omkring liggande cafeer po ett jatte fint och mysigt stalle. Dar fikade vi po en utomhusaltan. Det fanns fullt av fontaner och fin belysning som verkligen var stammningshojjande. Runt hela omradet finns fullt av skyskrapor som var otroligt vackra nar de lyste upp i morkret i alla mojliga farger. Vi tankte ta en bat-tur ut i havet for att fotografera stan fran havet, men det blaste for mycket ute till havs, sa baten fick inte kora ut fran hamnen den kvallen.
Kring 9 tiden tog vi ytterligare en taxi till ett narliggande hotell vart Katri skulle spela vollyboll. Det var aven det ett riktigt fint och mysigt stalle.

Jag berattar om gordagen senare. Vi ska nu in till Dubai.
Ha det so bra. Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0